Veelgestelde Vragen

Hieronder staan ​​enkele veelvoorkomende vragen van onze klanten. Als u andere vragen heeft,
aarzel dan niet om ons uw vraag te stellen of contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag!

Normale dosering: neem 's morgens een capsule met een beetje water, 5 min voor het ontbijt op een lege maag. Alleen op advies van uw arts mag u tijdelijk 2 capsules per dag innemen; één in de ochtend en één in de avond. Maximaal 2 per dag.

Bij twijfel kan u contact opnmen met onze medisch directeur Dr. Elisabeth Houben (+32 471 64 65 69) of uw arts.

PraeCell® wordt niet aanbevolen bij allergie voor soja, tomaten of kersen en tijdens zwangerschap of borstvoeding. De aanbevolen dagelijkse dosis mag niet worden overschreden.

Dit kan op drie manieren:
- via de webshop op deze website
- per e-mail: info@health-science.be
- telefonisch: +32 9 330 81 01 (België) / +31 70 799 0004 (Nederland) / +351 91 375 13 53 (Portugal)

Om uw bestelling te plaatsen, selecteert u het/de artikel(en) die u wilt kopen en voegt u deze toe aan uw winkelwagen (icoontje in de rechterbovenhoek). Wanneer u klaar bent om uw bestelling te plaatsen, gaat u naar de afrekenpagina waar u uw persoonlijke contactgegevens (onder andere e-mailadres en telefoonnummer) en bezorginformatie moet invullen, en vervolgens ook de bestelling moet betalen.

Kijk goed na of al uw gegevens correct zijn ingevuld zodat we uw bestelling vlot kunnen leveren. Na verzending is het niet meer mogelijk om het afleveradres te wijzigen.

Als uw bestelling is geplaatst, ontvangt u een orderbevestiging via het door u opgegeven e-mailadres. Als dit niet het geval is, gelieve dan contact op te nemen met ons.

Binnen 1-2 werkdagen na het plaatsen van uw bestelling, nadat het artikel is gescand door ons magazijn en klaar is voor verzending, ontvangt u een e-mail van ons met de trackinginformatie van uw pakket. Hou er rekening mee dat het een paar uur kan duren voordat de link is geactiveerd.

Als u uw trackingnummer niet heeft ontvangen, gelieve dan contact op te nemen met ons.

Er zit altijd een factuur in het pakket wanneer het wordt afgeleverd.

Als u het ontvangstbewijs van uw bestelling wenst te verwijderen, neem dan contact met ons op en we helpen u graag verder.

Hou er rekening mee dat voor bestellingen naar landen buiten de EU, we wettelijk verplicht zijn om handelsfacturen bij de zending te voegen om de waarde van de zending te vermelden. Zonder deze factuur kan de bestelling niet geleverd worden.

Als je je pakket hebt ontvangen en het is niet wat je hebt besteld of het artikel is beschadigd (tijdens het transport of heeft een fabricagefout), neem dan onmiddellijk contact met ons op met je bestelnummer en een foto van het artikel. We zullen er alles aan doen om het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

We verzenden momenteel vanuit de EU naar de meeste landen over de hele wereld. Hou rekening met langere levertijden als gevolg van vertragingen veroorzaakt door COVID-19, met name voor internationale bestellingen.

Internationale kopers
Let op: invoerrechten, belastingen en heffingen zijn niet inbegrepen in de artikelprijs of verzendkosten. Deze kosten zijn voor rekening van de koper. Neem contact op met het douanekantoor van uw land om te bepalen welke extra kosten u mogelijk moet maken voordat u uw bestelling plaatst.

Verzendkosten variëren afhankelijk van de regio en worden weergegeven bij het afrekenen. Verzendkosten buiten de EU worden niet gerestitueerd als het artikel is verzonden. Verzendkosten kunnen worden gewijzigd op basis van de tarieven van de vervoerder.

Onze huidige standaard verzendtarieven zijn (onder voorbehoud):
- België, Nederland & Luxemburg: €7,00
- Rest van de EU: €9,00
- VK & Zwitserland: €10,00
- VS & Canada: €15,00
- Rest van de wereld: €20,00

Internationale kopers
Let op: invoerrechten, belastingen en heffingen zijn niet inbegrepen in de artikelprijs of verzendkosten. Deze kosten zijn voor rekening van de koper. Neem contact op met het douanekantoor van uw land om te bepalen welke extra kosten u mogelijk moet maken voordat u uw bestelling plaatst.

We streven ernaar uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst te verwerken en te verzenden.

Hou er rekening mee dat de standaard levertijd van 4-8 werkdagen slechts een schatting is en kan variëren afhankelijk van factoren zoals afstand, lokale feestdagen en andere omstandigheden buiten de controle van Health, Science & Nutrition of de koeriersdienst. Bestellingen worden niet verwerkt, verzonden of afgeleverd in het weekend en op lokale feestdagen.

Hoewel we er altijd naar streven om onze bestellingen op tijd te bezorgen, erkennen we dat het onvoorziene soms kan gebeuren. Externe factoren buiten de controle van Health, Science & Nutrition en haar koeriersdiensten, zoals extreme weersomstandigheden en technische storingen, zullen af ​​en toe vertragingen veroorzaken, en we vragen om uw geduld en begrip wanneer dit het geval is.

Hou er bovendien rekening mee dat tijdens promotiecampagnes en feestdagen de verwerkings- en levertijden langer kunnen zijn dan normaal.

De prijzen op onze website zijn vermeld in Euro (€).

Let op: deze prijzen zijn exclusief eventuele douanerechten en belastingen. Dit is de verantwoordelijkheid van de koper.

Health, Science & Nutrition is niet verantwoordelijk voor eventuele afwijkingen in valutawaarden of wisselkoersen die uw bank of creditcardmaatschappij kan gebruiken bij het afhandelen van uw bestelling via onze website. Mocht u hier vragen over hebben, neem dan contact op met uw bank of creditcardmaatschappij.

Health, Science & Nutrition accepteert de volgende betaalmethoden:
- Bancontact
- Ideal
- Visa
- Mastercard
- American Express
- Maestro
- Apple Pay
- Google Pay
- PayPal

Alle beschikbare betalingsopties voor elk land worden weergegeven bij het afrekenen, zodra u het land van levering hebt ingevoerd.

Health, Science & Nutrition ontvangt of bewaart geen betalingsinformatie. Alle transacties worden rechtstreeks afgehandeld door Shopify, onze betalingsdienstaanbieder via een beveiligde verbinding en volgens strikte banknormen. Uw creditcardgegevens worden rechtstreeks naar de bank verzonden en kunnen niet worden gelezen of geopend door andere partijen dan uw bank.

U kunt ongewenste artikelen binnen 14 dagen retourneren voor terugbetaling of omruiling.

Als u een retourzending wilt aanvragen, neemt u eerst contact met ons op. De verzendkosten voor de retourzending zijn ten koste van de klant.

We behouden ons het recht voor om een ​​omruiling of terugbetaling te weigeren als goederen niet in verkoopbare staat worden geretourneerd of beschadigd zijn.

Alle retouren worden beoordeeld voordat ze worden verwerkt.

Producten die zijn geopend, kunnen niet worden terugbetaald of geruild.

Stuur de artikelen terug naar:
Health, Science & Nutrition NV
Langendamdreef 10-A
9880 Aalter
België

Houd er rekening mee dat het tot 14 dagen kan duren voordat een terugbetaling door uw bank of creditkaart is verwerkt.

Als uw artikel is gemarkeerd als 'afgeleverd', maar niet is aangekomen, duurt het nog een paar werkdagen voordat het wordt geleverd. Pakketten worden vaak gescand als 'bezorgd' terwijl ze in feite nog onderweg zijn.

Houd er rekening mee dat Health, Science & Nutrition verloren of gestolen items niet kan vervangen. Zorg ervoor dat u het juiste postadres gebruikt en volg uw zending om het risico op fouten te verkleinen. We zullen namens u een claim indienen bij de koerierdienst in geval er problemen zijn met uw levering. U kunt contact met ons opnemen, maar we raden u aan rechtstreeks contact op te nemen met de koerier om een ​​claim in te dienen voor uw pakket in het geval dat het zoek raakt.

Uw vraag