Vloeibare biopsie

Selecteer MDX

SelectMDx helpt artsen te bepalen of een patiënt een hoger of lager risico heeft op prostaatkanker en welke mannen veilig biopsie kunnen vermijden

Een niet-invasieve urinetest ("vloeibare biopsie"), SelectMDx meet de expressie van twee mRNA-kankergerelateerde biomarkers (HOXC6 en DLX1). De test levert binaire resultaten op die, in combinatie met de klinische risicofactoren van de patiënt, de arts helpen bepalen of:

  • De patiënt kan baat hebben bij een biopsie en vroege detectie van de prostaat, of
  • De patiënt kan een biopsie vermijden en terugkeren naar routinematige screening
SELECTMDX, EEN EENVOUDIGE EN BETROUWBARE DIAGNOSE

Is uw PSA-waarde verhoogd?

Niet-invasieve urinetest


Vraag uw dokter of uroloog of de SelectMDx-test kan helpen bepalen of u risico loopt op agressieve prostaatkanker en of een biopsie nodig is.

Met een eenvoudige laboratorium urinetest kan uw arts bepalen of u al dan niet hoge niveaus van prostaatkankergenen hebben. Dit niveau wordt gecombineerd met andere klinische risicofactoren zoals PSA-waarden, grootte van de prostaat, leeftijd en familiegeschiedenis.

SelectMDX is een hulpmiddel voor uw uroloog bij het nemen van de beslissing om al dan niet een ​​biopsie uit te voeren.

RAADPLEEG UW UROLOOG


Als het resultaat van de SelectMDx-test wijst op een laag risico op agressieve prostaatkanker, heeft u geen biopsie nodig en kan uw uroloog een routineonderzoek uitvoeren.

Als het resultaat van de SelectMDx-test wijst op een hoog risico op agressieve prostaatkanker, zal uw uroloog waarschijnlijk een biopsie aanbevelen.

De test zorgt voor een vroege diagnose bij mannen met een hoog risico op het ontwikkelen van agressieve prostaatkanker en vermijdt het nemen van een biopsie bij mannen met een laag risico.

Download onze brochureLees meer over SelectMDX in onze brochure en download uw exemplaar:

DOWNLOAD BROCHURE

GRATIS ADVIES

Vragen?

Bel of mail onze medisch directeur
Dr. Elisabeth Houben voor al uw vragen
over het gebruik en de voordelen
van onze producten.

TELEFONISCH

Elke werkdag tussen 9.00 en 12.00 uur
   +32 471 64 65 69

VIA E-MAIL
   info@health-science .be